Hero billede

Anlægsarbejde

Vi har stor erfaring med anlægsarbejde

Der kan være flere grunde til at hyre en entreprenør til at udføre anlægsarbejdet for dig. Skal du eksempelvis have lavet udgravninger til tilbygninger eller nybyg, have lavet belægning til stier i haven, terrassen, bytorve eller parkeringspladser? Så kan vi hos Hansens Kloak & Entreprenør udføre arbejdet for dig. 

Vi kan tilbyde totalløsninger som entreprenører, her omfatter vores arbejdsområder blandt andet:

  • Gravearbejde
  • Støbearbejde
  • Jord og beton
  • Belægningsarbejde

Vi udfører anlægsarbejde efter jeres behov

Ved større arbejdsopgaver har vi faste samarbejdspartnere, som kan assistere os. Inden vi påbegynder arbejdet for dig, sikrer vi os altid, at vi har forventningsafstemt inden opgaven igangsættes. Herved kan vi imødekomme dine ønsker og behov, så vi kan garantere dig et resultat, du bliver glad og tilfreds med. 

Vi er en dynamisk virksomhed, der ikke slækker på kvalitet eller service. Du får derfor som kunde altid en grundig og individuel rådgivning. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi udføre anlægsarbejdet for dig? Eller har du spørgsmål til din arbejdsopgave? Så hører vi gerne fra dig på 23 93 12 76. Vi står altid klar med kyndig og professionel vejledning og lægger gerne vejen forbi dig, hvis vi skal udarbejde et tilbud på dit projekt.

Vi har adresse i Østbirk i Østjylland, så vi servicerer derfor gerne i omegnen her i blandt Horsens og Brædstrup.

Brug for kloakarbejde? Vi er autoriseret kloakmester.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Hansens Kloak & Entreprenør må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter